Levertijd en verzendkosten

De levertijd verschilt per product / gekozen materiaal. Per product staat aangegeven wat de actuele levertijd is en of er (tegen meerprijs) een spoedlevering mogelijk is.

We streven er over het algemeen naar om deze maatwerkproducten binnen 5 werkdagen te leveren. Door piekdrukte bij de bezorgdiensten kan de bezorging soms enkele werkdagen langer duren. 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verwerken. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn materialen niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzending

De vermelde prijzen zijn inclusief de verzendkosten. Voor spoedlevering -indien mogelijk- staat de extra prijs voor spoedproductie en levering per koerier vermeld bij het product. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL, PostNL of een koeriersdienst. Over het algemeen zal de aflevering op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.